Voor Primair Onderwijs

Onderzoeken begint bij de kleuters! Kinderen zitten boordevol vragen!
Dit biedt ons een waardevolle schat aan informatie en mogelijkheden om mee aan de slag te gaan. Kom los van starre lesmethodes, durf vernieuwend te zijn en ontdek de mogelijkheden met een andere kijk op onderwijs zonder concessies te doen aan leerplanontwikkelingen en de bijbehorende tussen- en einddoelen!
 
Voor onder-, midden- en bovenbouw blijft onderzoekend onderwijs belangrijk. Invulling hieraan geven blijkt in de praktijk vaak niet voor iedere fase even eenvoudig.
Graag bieden wij hier de helpende hand en bieden de mogelijkheid met projecten aan de slag te gaan die zowel de onderzoekende en ontwerpende interesses van kinderen triggert.
 
De lesprogramma's van 3DPrinterPoint zijn erop gericht – in samenwerking met u - een aanvulling te geven op alle vakgebieden. Dus ook op de vakken waar de nadruk in het huidige onderwijs wordt gelegd, namelijk rekenen en taal. We maken daarbij gebruik van de nieuwste 3D printers en technische toepassingen.
 
Om kinderen enthousiast te maken is het belangrijk dat uw school achter deze aanpak staat. We zijn ons ervan bewust dat niet in iedere school de technische knowhow aanwezig is direct zelfstandig met de klas aan de slag te gaan. Daarom bieden wij voorafgaand aan projecten opleiding aan de leraren die een project gaan uitvoeren en indien gewenst geven we een uitgebreide training en toelichting aan het hele schoolteam!
 
Wat zou u er bijvoorbeeld van denken met uw collega’s als team een 3D printer te bouwen?
Onmogelijk? Natuurlijk niet. Als kinderen het kunnen kunt u het toch zeker ook...?
 
Verwonderd? 
Dat is juist precies waar het om gaat! Laat kinderen onderzoeken en ontwerpen en zich verwonderen over de resultaten. Stimuleer de creativiteit en ontdek daarmee zelf ook nieuwe mogelijkheden.
Ons enthousiaste team helpt u graag hieraan invulling te geven zodat kinderen nog beter voorbereid de stap naar het middelbaar èn beroepsonderwijs zullen maken.
 
Naast een face-to-face samenwerking bieden wij deelnemende scholen een eigen omgeving op onze website.
Op uw pagina zullen wij u voorzien van projectinformatie, lesmateriaal, onderwijshandleiding, tekeningen en alles wat nodig is om uw projecten uit te voeren met uw klas.
Het biedt tevens de mogelijkheid uw eigen ontwerpen en aanvullende documenten te uploaden zodat u en uw collega’s alle informatie op één plek kunnen raadplegen!
 
Ook hebben wij de produkten in ons programma van leveranciers die net als ons de noodzaak inzien om 3D techniek in bestaande onderwijsconcepten te implementeren. Tijdens onze projecten heeft u de mogelijkheid hiermee zelf te werken en ervaringen met uw team en ons te delen. We geven invulling aan uw wensen en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.
 
Vul het aanmeldformulier in en we nemen snel contact met u op!

x

Inloggen

Deze gegevens zijn niet bij ons bekend.

Er is iets fout gegaan. Of het ingevulde wachtwoord is verkeerd, of je account is nog niet geactiveerd.

Welkom, je bent succesvol ingelogd.


Wachtwoord vergeten

Je krijgt na aanvraag een nieuw wachtwoord toegestuurd per email.