Over ons

3DPrinterPoint bestaat uit een groep uiterst gemotiveerde en enthousiaste mensen die zich bezig houdt met de 3D techniek en al haar mogelijkheden!

Onze focus ligt op het informeren, onderwijzen en delen van kennis enerzijds en het aanbieden van kwaliteitsproducten anderzijds. We richten ons voor wat betreft het eerste gedeelte metname op basis- en middelbare scholen waar 3D printen nog slechts incidenteel toegepast wordt. Dit willen we veranderen!

Omdat de toepassing binnen scholen elk vakgebied kan vernieuwen, ondersteunen en wellicht zelfs kan verbeteren zijn wij actief bezig hiervoor passend onderwijs te ontwerpen. We ondersteunen u bij de vertaling van deze techniek naar het onderwijs. We zoeken daarbij naar co-creatieve samenwerkingen met scholen en bieden vernieuwende curriculum aan. 

Door creativiteit en techniek in te passen in bestaande en nieuwe projecten worden kinderen en jong volwassenen getriggert zichzelf uit te dagen, met elkaar samen te werken en ideeën uit te werken in een tastbaar eindresultaat. 

Er is zoveel te ontdekken in de nieuwe wereld die met 3D printen bereikbaar wordt. Eén die zich ook nog eens razendsnel ontwikkelt. Wij vinden het daarom belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met 3D printen met als bijkomend voordeel dat het ook nog eens leuk en uitdagend is én echte eindproducten opleveren! 

De kinderen van nu krijgen straks een wereld met nog meer mogelijkheden die we ons tot op heden niet voor konden stellen. Bedrijfstakken zullen behoefte krijgen aan medewerkers die vertrouwd zijn met deze technieken en ze weten toe te passen. 

We zijn ons er terdege van bewust dat veel scholen al een hoge werkdruk ervaren. Een veel gehoord geluid is ”we moeten al zoveel” wat mogelijkerwijs daardoor remmend werkt in de overweging een stap in deze richting te gaan maken. Er is geen tijd om het zelf te ontdekken. 
Daarom is een goede ondersteuning bij de educatie en de implementatie binnen het onderwijs een essentieel onderdeel voor ons bedrijf. Hiervoor zorgt 3DPrinterPoint! 

We werken samen met professionele leveranciers en instellingen die het educatief belang ook inzien en hieraan willen bijdragen. 3DPrinterPoint zorgt voor de vertaling naar uw school en biedt een uitstekende begeleiding. We helpen u bij het opzetten van projecten, het implementeren van apparatuur en we zijn in de opstartfase aanwezig om uw vraagbaak en assistent te zijn. 

Voor 3DPrinterPoint is het daarom logisch bij deze educatieve ontwikkeling andere partijen te betrekken, door leveranciers, het bedrijfsleven en zelfs overheden te benaderen en vragen mee te denken in hetgeen we doen ter realisatie en ontwikkeling van projecten. 

Maak daarom kennis met ons team en neem contact op. Dat kan al door simpel uw gegevens achter te laten op onze site of een bericht te sturen aan info@3dprinterpoint.com!

 

x

Inloggen

Deze gegevens zijn niet bij ons bekend.

Er is iets fout gegaan. Of het ingevulde wachtwoord is verkeerd, of je account is nog niet geactiveerd.

Welkom, je bent succesvol ingelogd.


Wachtwoord vergeten

Je krijgt na aanvraag een nieuw wachtwoord toegestuurd per email.