Het Concept

Het concept

3DPrinterPoint ondersteunt bij de implementatie van toonaangevende lesprogramma’s voor basis- en middelbare scholen die door ons, in samenwerking met onze partners, worden ontwikkeld. Het doel hierbij is techniek terug te brengen in de klas, op ieder niveau. De 3D printtechniek en haar mogelijkheden spelen hierbij een belangrijke rol.

Daarnaast biedt 3DPrinterPoint opleiding op maat aan (bijvoorbeeld in de vorm van workshops en training) aan overige instanties, bedrijven en geïnteresseerden.

Geregistreerde scholen krijgen centraal toegang tot alle project bestanden die 3DPrinterPoint voor ze heeft ontwikkeld. Deze eigen webomgeving stelt naast het project, bijbehorende opdrachten en ondersteunend materiaal (bijvoorbeeld tekeningen) ter beschikking.  Naast dit biedt het u als school nog tal van mogelijkheden om gestructureerd aan de slag te kunnen gaan met onze projecten. 

3DPrinterPoint werkt samen met leveranciers die passen binnen onze filosofie en vanuit dezelfde waarden het belang van goed onderwijs op dit gebied inzien en ons daarbij ondersteunen. Daardoor kunnen wij u informeren over producten en indien gewenst producten leveren die naadloos aansluiten bij onze educatieve programma’s. Hiervoor bieden we een oplossing passend bij uw specifieke doelstellingen en wensen.

Het streven naar co-creatieve samenwerkingsverbanden stelt ons en onze partners in staat lesmateriaal te ontwikkelen die voldoen aan het hoge niveau dat binnen het onderwijs gesteld wordt en meegroeien in de ontwikkelingen binnen de techniek.

x

Inloggen

Deze gegevens zijn niet bij ons bekend.

Er is iets fout gegaan. Of het ingevulde wachtwoord is verkeerd, of je account is nog niet geactiveerd.

Welkom, je bent succesvol ingelogd.


Wachtwoord vergeten

Je krijgt na aanvraag een nieuw wachtwoord toegestuurd per email.