3D Schoolpoint

Het startpunt voor primair en voortgezet onderwijs voor goed en aantrekkelijk onderwijs!

Is er op uw school aandacht voor techniek?
Is er voldoende aandacht mogelijk voor het ontwikkelen van creativiteit?
Worden de leerlingen voldoende uitgedaagd?

Het team van 3DPrinterPoint maakt de nieuwste technologieën toegankelijk voor scholen en leerlingen van alle leeftijden. Hierbij maken wij o.a. gebruik van de 3D printtechniek omdat dit naast een innovatieve techniek ook een nieuwe dimensie toevoegt aan onderwijs.

Het huidige systeem zorgt er bij veel scholen voor dat zij jaren vast zitten aan een lesmethode van een leverancier. Door de lange levenscyclus en het achterlopen van updates ontwikkelt de methode onvoldoende mee met nieuwe ontwikkelingen binnen en buiten het onderwijs.

Digitale leermaterialen worden daarnaast als meerwaarde aangeboden en werken meestal kostenverhogend. 

3DPrinterPoint ontwikkelt in nauw overleg met o.a. scholen lesmateriaal welke direct toegepast kan worden binnen het bestaande lesprogramma of indien gewenst invulling geeft aan bijvoorbeeld een project(-week). Daarbij krijgen scholen een online account waarin op klasniveau leermateriaal klaargezet en beheerd kan worden.

Door nauw contact met zowel scholen, bedrijfsleven en onze leveranciers wordt ons lesmateriaal continu bewaakt en doorontwikkeld. Hiermee waarborgen wij de actualiteit en doelstellingen van uw school en ons lesmateriaal.

Omdat we ons bewust zijn van het feit dat het implementeren van onderwijs met een technische inslag soms moeilijk is door het ontbreken van technische kennis bieden wij standaard een lesprogramma aan waarin wij docenten en begeleiders voorbereiden op de toepassing van techniek in de lessen.

Door de samenwerking aan te gaan met zowel scholen, bedrijfsleven als leveranciers denken we mee aan de invulling van de onderwijsdoelen en –inhoud van morgen!
Onze lesprogramma's zijn afgestemd op de door de overheid opgestelde leerplanontwikkeling en voegen een dimensie toe aan het leerproces. Het stelt leerlingen in staat te onderzoeken, te experimenteren en zelf aan de slag te gaan met 3D techniek.  
 
Meld uw school vandaag nog aan en ontdek de mogelijkheden die het u te bieden heeft!

x

Inloggen

Deze gegevens zijn niet bij ons bekend.

Er is iets fout gegaan. Of het ingevulde wachtwoord is verkeerd, of je account is nog niet geactiveerd.

Welkom, je bent succesvol ingelogd.


Wachtwoord vergeten

Je krijgt na aanvraag een nieuw wachtwoord toegestuurd per email.